top of page
PRODUCTEN1694230009.jpg

BLISTERKAARTEN

Blisterkaarten maken onderdeel uit van de blisterverpakking. De blisterverpakkingen bestaan uit een blister en een blisterkaart, waarbij de blisterkaart de ruggengraat van de verpakking vormt. Deze producten verkopen zichzelf. De blisterverpakking is een concept dat voldoet aan de vraag naar een zelf aanprijzende verkoopmethode. Doordat deze verpakking een transparant karakter heeft, waarmee er een optimale exposure wordt bereikt, presenteren de producten zichzelf.

 

Blisterverpakkingen zorgen voor een optimale zichtbaarheid van het product, maar voorkomen wel beschadigingen aan het product of vuil op het product. De verpakking is namelijk wel volledig gesloten. Er zijn meerdere soorten blisterverpakkingen, waaronder de heat seal blister- en cold seal blisterverpakkingen, de schuifblister en de clamshell blister.

 

Dan zijn er ook nog de mono-blisterverpakkingen, welke  volledig zijn vervaardigd uit karton. Deze blisterverpakkingen vormen dan ook een perfecte duurzame oplossing.

 

Bied jij producten aan die zichzelf verkopen en daarom vooral goed zichtbaar moeten zijn? Rutgers adviseert je graag over de best mogelijke blisterverpakking. Wij beschikken over een door ons zorgvuldig geselecteerd netwerk van kunststof verwerkers, zodat wij je ook daarin een passende aanbieding kunnen doen. Natuurlijk hebben wij alle kennis en ervaring in huis om met je mee te denken en je te voorzien van een passend advies als het om professionele blisterverpakkingen gaat.

bottom of page