top of page

DIENSTEN

TECHNISCHE SUPPORT
TECHNISCHE SUPPORT _1107822422.jpg
STRUCTURAL PACKAGING DESIGN
STRUCTURAL PACKAGING DESIGN_1550505005.j
VOORRAADBEHEER
VOORRAADBEHEER_1150798982.jpg

Het verkoopsucces van een product wordt mede bepaald door de verpakking. Als ondernemer wil je zeker zijn dat de verpakking van jouw producten zo effectief mogelijk is. Rutgers heeft alle kennis en expertise in huis van de productie, de eigenschappen en de (on)mogelijkheden in de wereld van verpakkingsmaterialen en –middelen. Wij denken graag met je mee en bieden je altijd de beste advisering. Wil je een compleet nieuwe verpakking? Dan bieden wij je een vakkundig advies. Daarnaast adviseren wij je ook graag over eventuele verbeteringen van bestaande verpakkingen en over de mogelijkheid tot kostenbesparing.

Een verpakking hoort niet alleen goed bij het product te passen, maar deze hoort ook optimaal aan te sluiten op de behoeften van de doelgroep en op jouw merkpositionering op de plaats van verkoop. Uiteindelijk wil je gebruik gaan maken van een verpakking die op alle vlakken echt voor je wérkt. Wij gaan graag, samen met jou, op zoek naar deze verpakking. Heb je een slimme verpakking nodig voor nieuwe producten of wil je bestaande verpakkingen updaten? Wij gaan het gesprek met jou aan, om zo de beste verpakkingsoplossingen te vinden. Uiteindelijk creëren we een uniek concept dat we uiteindelijk vertalen naar een pakkend verpakkingsdesign.

Voorraadbeheer speelt een belangrijke rol. Het is niet alleen belangrijk om producten zelf voldoende op voorraad te hebben, maar je wilt natuurlijk ook zeker zijn dat je altijd genoeg verpakkingen tot je beschikking hebt. Bij Rutgers kan het voorraadbeheer eenvoudig online verlopen via een internetportal. Hier kun je 24/7 informatie opvragen, de beschikbare economische voorraad bekijken en eigen afroepen plaatsen. Deze zogenaamde e-commerce module biedt ook de mogelijkheid om managementinformatie op te vragen in Excel formaat.

bottom of page