top of page

OVER ONS

“Vouwkarton is veelzijdig, duurzaam, gemaakt van hernieuwbare bronnen en recyclebaar.
Het is een materiaal waar wij trots op zijn.”

HET BEDRIJF

 

Rutgers Printing & Packaging Solutions mag terugkijken op meer dan een eeuw geschiedenis. Onze onderneming werd in januari 1905 opgericht onder de naam N.V. Drukkerij Cartonnagefabriek en Brocheerinrichting Rutgers. Sindsdien zijn er veel zaken veranderd. De markt heeft veel ontwikkelingen doorgemaakt en wij zijn meegegroeid met deze ontwikkelingen en innovaties. Rutgers is nu, meer dan een eeuw later, een moderne onderneming. Als middelgroot grafisch bedrijf hebben wij ons kunnen ontwikkelen tot een specialist op het gebied van vouwkartonnen verpakkingen.

 

Uiteraard hebben wij door de jaren heen veel ervaring en kennis kunnen verzamelen. Nu zetten wij deze rijke verzameling in om voor jou een optimaal eindproduct te realiseren. Wij werken graag met jou samen, want wij geloven dat de perfecte verpakking altijd het resultaat is van een goed samenspel tussen producent en opdrachtgever.

EEN HELDER DOEL VOOR OGEN

Wanneer wij aan de slag gaan met jouw verpakkingen, dan hebben wij een helder doel voor ogen. Wij willen jou de verpakking bieden die perfect is voor jou, voor je bedrijf en voor je doelgroep. Wij vormen één aanspreekpunt, waardoor je geld en tijd bespaart. Daarnaast zorgen betere verpakkingen voor een verlaging van de handling-, beschermings- en logistiekkosten.

 

De vraag naar diversiteit in de wereld van verpakkingen groeit en hier hebben wij ons optimaal op ingericht. Wij combineren hogere volumes met kleinere oplages, zodat onnodige kosten binnen de supply chain kunnen worden voorkomen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan verlies wegens incourantheid, maar natuurlijk ook aan voorraadbeheer. Wij hebben al onze processen afgestemd op het kunnen garanderen van een hoge kwaliteit, een uitstekende service en een goede snelheid van leveringen. Voor jou betekenen deze garanties vooral dat je profiteert van een hogere flexibiliteit, zodat je kan inspelen op de grille van de markt.

ONZE VISIE

Verpakkingen spelen een belangrijke bij de verkoop van jouw product en voegen direct waarde toe in termen van omzet en winst. De beste verpakking zorgt voor betere verkopen, voor een verlaging van de kosten en het beheersen van de risico’s. Dit is nog niet alles. Tegenwoordig draait alles om duurzaamheid en verduurzaming. Kies je voor een goede verpakking? Dan verbeter je de duurzaamheid van je bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, vernieuwen en produceren van duurzame verpakkingen.

 

Om voor jou de beste verpakkingen te realiseren zorgen wij voor de ideale mix binnen onze processen. Dit is een mix van innovatieve, creatieve en gespecialiseerde oplossingen. Deze mix vullen wij aan met een optimale vakkennis en een veelzijdige praktijkervaring binnen ons bedrijf en ons netwerk. Wij bieden alle expertises onder één dak om jou dé perfecte verpakking te kunnen garanderen.

 

STERKE KERNWAARDEN

Wij willen onze klanten dagelijks het beste bieden. Dit doen wij door te werken vanuit de juiste kernwaarden. Door de jaren heen hebben wij

5 sterke kernwaarden ontwikkeld:

• Resultaatgerichtheid
• Innoverend
• Organisatie belangrijker dan het individu
• Een winnende houding
• Geen baan, maar een verantwoordelijkheid

 

bottom of page