CERTIFICATEN_1420922978.jpg

CERTIFICATEN

De BRCGS-standaard (voorheen BRC-standaard) voor verpakkingsmaterialen staat voor British Retail Consortium Global Standards en richt zich op de eisen ten aanzien van voedselveiligheidsgaranties door de HACCP (Hazard Analysis & Critical Control Points) en de GMP (Good Manufacturing Practice) richtlijnen toe te passen die specifiek gericht zijn op de productie van verpakking voor food als schakel in de voedingsmiddelenindustrie.

 

Certificeringen en controles worden uitgevoerd door de DNV GL. DNV GL is door de Raad voor de Accreditatie bevoegd om kwaliteitsmanagementsystemen te controleren en certificeren.

BRCGS

Het leveren van kwaliteit vraagt om een goed lopende organisatie die efficiënt op de wensen van de klant weet in te spelen. Om dat te bereiken is Rutgers ISO 9001:2015 gecertificeerd. Deze norm geeft de eisen weer voor een kwaliteitsmanagementsysteem dat door Rutgers wordt gebruikt om de klanttevredenheid te verhogen en bestaande processen continue te verbeteren.

 

Certificeringen en controles worden uitgevoerd door de DNV GL. DNV GL is door de Raad voor de Accreditatie bevoegd om kwaliteitsmanagementsystemen te controleren en certificeren.

ISO 9001
2022-06-21.BRC.PDF_RC_2022_10000324709-MSC-ACCREDIA-NLD_BRC_pack.jpg
ISO 14001

Onder kwaliteit verstaan wij ook zorg voor het milieu. Als onderneming zullen wij zorg dragen om de risico’s die onze bedrijfsactiviteiten veroorzaken met betrekking tot het milieu, zoveel mogelijk beperken. Om dit te waarborgen is Rutgers ISO 14001:2015 gecertificeerd.

 

Certificeringen en controles worden uitgevoerd door de DNV GL. DNV GL is door de Raad voor de Accreditatie bevoegd om milieumanagementsystemen te controleren en certificeren.

14001_Rutgers Printing & Packaging Solut
9001_Rutgers Printing & Packaging Soluti

Consumenten, bedrijven en merken hechten meer en meer belang aan duurzaam bosbeheer. FSC® is een ecologische label die aantoont of een papier- of kartonproduct afkomstig is van een bos dat beheerd wordt volgens strikte milieu-, sociale- en economische normen. Rutgers is FSC (FSC® C018419) gecertificeerd. Op deze manier kunnen wij jou te allen tijde garanderen dat we werken met goed papier en karton, dat op verantwoorde wijze is geproduceerd.

FSC®
FSC_Rutgers Printing & Packaging Solutio