top of page
VERKOOP EN ACCOUNTMANAGEMENT
PRODUCTEN1694230009.jpg

KARTONNEN SLEEVES

Kartonnen sleeves zijn verpakkingen die over een bestaande verpakking heen worden geschoven en aan beide zijden open zijn, waardoor aan deze zijden de bestaande verpakking zichtbaar blijft. Een sleeve versterkt de uitstraling van jouw product en creëert ruimte om extra informatie weer te geven en om de merkwaarde te vergroten. De kartonnen sleeves worden veelal in de voedingsmarkt toegepast, onder meer voor bakjes verse maaltijden.

 

De kartonnen sleeves zijn ook beschikbaar met één open zijde, ook wel bekend als een drie-arm verpakking. Deze luxere verpakkingen worden vaak voor kant-en-klaar maaltijden toegepast.

 

De vorm van kartonnen sleeves wordt aangepast op de vorm van de bestaande verpakkingen, waar de sleeves uiteindelijk mooi omheen moeten passen. Met het oog hierop zijn er veel mogelijkheden betreft de vorm en de maat van een kartonnen sleeve. Kartonnen sleeves kunnen om verschillende soorten bestaande verpakkingen worden geschoven, zoals om kartonnen doosjes of kunststof bakjes. Wij leveren de kartonnen sleeves op maat verlijmd aan, waardoor je de sleeves alleen open hoeft te drukken en om de bestaande verpakking van het product hoef te schuiven. Dit kan zowel machinaal als handmatig.

bottom of page