top of page
PRODUCTEN1694230009.jpg

POLY HEADERKAARTEN

Headerkaarten staan bekend onder meerdere termen. Zo kennen we de headerkaarten ook als kopkaarten, topkaarten en schapkaarten. De headerkaarten worden steeds vaker gebruikt, vooral omdat er veel verschillende toepassingsmogelijkheden zijn. Headerkaarten bieden twee belangrijke functies. Op de eerste plaats zorgen de headerkaarten ervoor dat de consument alle informatie krijgt over het product en het eventuele gebruik van het product. Daarnaast zorgt de headerkaart voor een goede afsluiting van het zakje, waardoor het product goed beschermd wordt. Dit laatste is zeker mogelijk met de speciale sealbare kaarten, welke ook wel bekend staan als poly headerkaarten.

 

Poly headerkaarten zijn aan de achterzijde van een speciale coating voorzien. Deze coating kan aan diverse materialen hechten. Hierdoor is het ook mogelijk om de zakjes in één bewerking te sluiten en te voorzien van een headerkaart. Het resultaat is een perfect gesloten verpakking die eenvoudig kan worden opgehangen voor een mooie presentatie.

 

Headerkaarten kennen veelal een eenvoudige vorm met rechte lijnen en hoeken, maar er zijn zeker wel meerdere mogelijkheden. Rutgers kan de headerkaarten naar wens in diverse aparte vormen stansen. De headerkaarten kunnen voorzien worden van een eurosleuf of eurolock, zodat deze opgehangen kunnen worden op het standaard eurolock-ophangsysteem wat in veel winkels gebruikt wordt. Hierdoor kun je jouw product voorzien van een headerkaart die perfect bij het product past.

bottom of page