top of page
PRODUCTEN1694230009.jpg

VOUWKARTONNAGE

Vouwkartonnage, of vouwkarton, biedt belangrijke voordelen als materiaal voor verpakkingen. Vouwkarton is duurzaam, recyclebaar, gemaakt van hernieuwbare bronnen en ook nog eens heel veelzijdig. Het is een materiaal waar wij trots op zijn en waar jij, als ondernemer, zeker ook trots op mag zijn. Veel brand owners en retailers hebben duurzaamheid en circulariteit onderdeel gemaakt van hun bedrijfsstrategie. Verpakkingen van vouwkarton kunnen helpen bij het realiseren van deze duurzaamheidsdoelstellingen. Dit spreekt altijd in je voordeel.

Je wilt je producten op een mooie, unieke en pakkende manier presenteren. Dit is altijd mogelijk met vouwkarton. De hoge flexibiliteit zorgt er namelijk voor dat er op het vlak van creatieve vormgeving veel mogelijk is. Je presenteert je producten precies zoals jij het wilt. Vouwkarton is niet alleen vormvast, stevig en aantrekkelijk, maar laat zich ook uitstekend bedrukken. Doordat het eenvoudig stapelbaar is zorg je voor een optimale logistieke efficiency. Vouwkarton biedt een voedselveilige verpakkingsoplossing die wordt vervaardigd volgens strenge Europese richtlijnen.

Verpakkingen van vouwkarton bieden optimaal voordeel aan ondernemers. Rutgers Printing & Packaging Solutions is dé specialist in vouwkartonnen verpakkingen. Als specialist in deze verpakkingsoplossingen kunnen wij vouwkartonnen verpakkingen maken voor vrijwel ieder product. Door de brede toepasbaarheid van vouwkarton zijn veel type verpakkingen mogelijk. In de meeste gevallen gaat het om kleine tot middelgrote oplages die worden gebruikt voor het professioneel verpakken van zowel food als non food producten.

In de voedingsmiddelenbranche is het vanzelfsprekend heel belangrijk om gebruik te maken van voedselveilige verpakkingen. Wanneer wij vouwkartonnen verpakkingen maken voor deze branche, dan besteden wij bij de ontwikkeling van de verpakkingen alle aandacht aan de aspecten die hierin een rol spelen. Wij zorgen ervoor dat de verpakkingen aan alle eisen voldoen om in direct contact te mogen komen met voedsel. Rutgers heeft het certificaat BRCGS Packaging Materials en voldoet hiermee aan de eisen ten aanzien van voedselveiligheidsgaranties.

De wereld van vouwkartonnage is veelzijdig en kent eigenlijk geen grenzen. Zo zijn er eindeloos veel mogelijkheden op het vlak van materiaalkeuze, vormgeving en natuurlijk bedrukking. Met vouwkarton laat je jouw verpakking écht aan al je wensen en eisen voldoen. Natuurlijk denken wij graag mee over de perfecte uitvoering van jouw verpakking. Wil jij ook opvallend, professioneel en verbazingwekkend verpakken? Met een duurzame verpakking van vouwkarton creëer je een sterker merk.

 

bottom of page